Ouderraad


De Ouderraad van de Sint-Rafaëlsschool is een groep betrokken ouders die zich met veel enthousiasme inzetten voor de school.

We helpen waar het kan. De leden van de Ouderraad steken vrijwillig de handen uit de mouwen op een schoolfeest, een boekenbeurs, een grootoudersfeest, …  De opbrengst van onze activiteiten schenken we bij de start van het schooljaar aan de school. Daarmee kan de school extra didactisch materiaal aankopen.

We participeren in het schoolbeleid. De Ouderraad is een officieel onderdeel van de school en werkt in twee richtingen:

  • De Ouderraad kan adviezen geven aan de Schoolraad. Op onze vergaderingen krijgen we van de directie en leerkrachten daarom toelichting bij het reilen en zeilen van de school.
  • Omgekeerd kunnen we met de Ouderraad ook aan de leerkrachten en directie aangeven wat er leeft bij de ouders. We voeren daarover een open gesprek  en komen samen tot concrete acties.
 
 

Een suggestie voor de ouderraad?

 
Speel je idee gerust door aan één van de leden van de ouderraad. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 

Lid worden?

 
Alle ouders van leerlingen van de Sint-Rafaëlsschool zijn welkom bij de Ouderraad. Graag zelfs, want vers bloed geeft extra energie en nieuwe impulsen. Wil je je bij de Ouderraad aansluiten? Geef de voorzitter een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Leden:

Voorzitter: Tom De Ryckere
   
Ondervoorzitter: Cindy Foulon / Kevin Rebry
   
Secretaris: Katrijn Bulckens
   
Penningmeester Inge Vinck
   
Leden Brecht D'Artois
Liesbeth Derommelaere
Wannes Boudrez
Sofie Callewaert 
Eveline Christiaens
Tine Decrock
Wim Dedrie
Benny Esprit
Els Vancompernolle
Eveline Gheysen   
Jan Tijtgat
Jeroen Verhaeghe
Martha Rojas
Thomas Strynck 
Veronique Wouters
Vicky Joly
Vanessa Maddens
Frederik Therry
Frederik Vanquikelberghe
Annelies Schelpe
Joke Goutsmet
Ann Mercier
Evelien Rozé

 

 

 
What do you want to do ?
New mail